HomeView All Posts (Page 21)

View All Posts

Aitrieji pipirai dažniausiai asocijuojasi su sočiais patiekalais, kurie maloniai šildo gomurį. Tačiau kulinarijos pasaulyje šie pikantiški priedai vis dažniau tampa neatsiejamu ingredientu desertų gamyboje. Nuo ledų ir padažų iki karšto šokolado, vaisių bei pyragų – vos žiupsnelis aitriųjų arba juodųjų pipirų mėgstamiausią skanėstą gali pakelti

Nemažai daliai žmonių rūšiavimas yra tapęs neatsiejama kasdienybės dalimi, tačiau sulūžus skėčiui, perdegus elektros lemputei ar pabaigus namuose nedidelį remontą, vis dar gali tekti susidurti su rūšiavimo galvosūkiais. Rūšiavimo konteineriuose atsiduria apie 30 proc. netinkamų atliekų. Kaip tinkamai rūšiuoti rečiau susidarančias atliekas pasakoja aplinkotvarkos bendrovės

Profesionalus konditeris kviečia išbandyti 3 receptus. Jais remdamiesi namuose už tokią pačią sumą pasigaminsite visą pyragą. Tai, jog lietuviai, ypač žiemą, pyragus ar tortus savo virtuvėse kepa dažniau, patvirtina ir Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė. Anot jos, prieš savaitgalius ar įvairias šventes išauga šaldytos tešlos,