Tinginių chačapuri su „daugybės“ sūrių įdaru

Virtuvės princesė

Atradau tobulą tinginių chačapuri. Nei daug darbo, nei brangių produktų, o skonis tikrai labai geras. Paprastumo lygis – 3/10.

▶️Tešlai reikės:
150 g sviesto
250 g rikotos
1 kiaušinio
1 stiklinės miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Pusės šaukštelio druskos.

▶️Įdarui:
100 g mocarelos
100 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
3 skiltelių česnako
1 šaukšto grietinės ( vietoj jo dėjau kietojo sūrio užtepėlės su česnakais porą šaukštų, bet nebedėjau česnako)
Trečdalio pelėsinio sūrio gabaliuko
Dar dėjau baziliko ir raudonėlio šviežių, smulkintų lapelių, bruschetta prieskonių.

▶️Viršui:
Kiaušinio
50 g fermentinio sūrio

Toks tinginio darbas, apie 50 minučių jau su kepimu.

Sumaišom ingredientus ir išminkome tešlą. Skiriam ją į 2 dalis.

Sumaišome įdarą.

Iškočiojam tešlą, vieną jos dalį dedam į skardą ant kepimo popieriaus. Galit i dėtir į silikoninę kepimo formą.

Ant viršaus dedame įdarą ir užklojam kitu lakštu.

Viršų tepam kiaušinio plakiniu ir barstome sūriu. Kepam apie 20 min 200 °C temperatūroje. Skanaus!

Nėra komentarų

Palikite komentarą