Troškinti rauginti kopūstai

Prie tik teigiamų naujienų portalo „Vykęs“ komandos jungiasi tinklaraštininkė Skirmantė, Raudona virtuvė. Sekite gardžiausius jos receptus www.raudonavirtuve.lt

Troškintiems raugintiems kopūstams reikės:

Ingredientai:
1 kg raugintų kopūstų
1 stiklinė sultinio
1 kg rūkytų dešrelių
10 bulvių
druskos

Kaip gaminti:

  1. Raugintus kopūstus sudėti į ketaus puodą, įpilti stiklinę sultinio ir troškinti valandą laiko ant silpnos kaitros.
  2. Bulves nuskusti ir virti kitame puode. Išvirus, nupilti vandenį, padruskinti.
  3. Sudėti rūkytas dešreles ant kopūstų ir patroškinti dar pusvalandį.

Patarimai:
Jei riebaliuko per mažai, galite įpilti aliejaus arba įdėti rūkytos šoninės ar lašinukų.
Papildomai kopūstus galima sluoksniuoti su tarkuotomis morkomis, žiedais pjaustytais svogūnais. Daržoves prieš dedant į puodą pakepinkite keptuvėje.

Nėra komentarų

Palikite komentarą