Prie tik teigiamų naujienų portalo „Vykęs“ komandos jungiasi tinklaraštininkė Skirmantė, Raudona virtuvė. Sekite gardžiausius jos receptus www.raudonavirtuve.lt
Vištienos krūtinėlė bus neriebi, su gardžiu česnakinės fetos įdaru, o tuo pačiu patiekalas sveikesnis, nes vienas iš ingredientų – špinatai.
Tradiciškai dažnai vištienos garnyrui renkuosi ryžius, tačiau šį kartą paįvairinau konservuota boilivine balanda.
Skanu tiek valgyti iš karto, o jei liks – tiks į pietų dėžutę.
▪️Vištienos krūtinėlę marinuoti su mėgstamais prieskoniais. Aš marinatui naudojau paukštienos prieskonius, druską ir aliejų.
▪️ Česnaką, špinatų lapelius, fetą sutrinti su blenderiu iki vientisos masės. Jei reikia, įdėkite druskos pagal skonį, bet feta jau turi sūrumo.
▪️ Krūtinėlę įpjauti, kad gautųsi kišenė. Į ją dėti fetos įdarą.
▪️ Jei krūtinėlės kraštą sutvirtinsite mediniais smeigtukais, išbėgs mažiau padažo kepant.
▪️ Kepti orkaitėje apie 30 min 180 🔥
▪️ Labai skanu ir sveika patiekti su konservuota bolivine balanda. Jos virti jau nebereikia.
▪️ Taip pat rekomenduoju valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
P. S. Kas mėgstate vištieną paskandinti grietinėlės padažiuke, tai receptas gali nepatikti. Čia vištiena gaunasi neriebi, sausesnė.
Nėra komentarų