Gražų rudens savaitgalį pasigaminkite sočios ir šildančios sriubos lauke

Virtuvės princesė

Sriubą virėme kazane, bet, žinoma, tokią pačią išvirsite ir kambaryje. Na, tik jausmas gal kitas.

Pirmiausia į įkaitintą puodą pilame aliejaus ir apkepam kiaulienos išpjovos gabaliukus. Naudokite mėsos kiek norisi, galite rinktis ir 500 gramų, ir visą kilogramą. Užpilame apie 3 litrais vandens ir dedam kubelį daržovių sultinio.

Kiek pavirus dedam mažais kubeliais pjaustytas morkas. Dėjom 3 vidutinio dydžio.

Po 10 minučių dedame stambesniais kubeliais pjaustytas bulves. Dar po 10 minučių bėrėm papriką ir 3 nepjaustytus čiliukus. Papriką antrą kartą smulkinčiau labiau.

Po dar dešimties minučių subėrėm 4 stambiai pjaustytus pomidorus.

Dar šiek tiek paverdam ir viskas, sriuba baigta. Labai ryškaus skonio, rudeniška, soti ir apsauganti nuo peršalimo!

Nėra komentarų

Palikite komentarą