2022-ieji Tigro metai: kaip pritraukti sėkmę?

Inga Varanavičienė, Pexels.com nuotr.

Tigras – trečiasis iš dvylikos metų ciklo gyvūnų pagal kinų horoskopą. Šis gyvūnas veržlus, iniciatyvus, energingas. Tokie turėtų būti ir ateinantys Tigro metai – 2022-ieji.

Kitąmet neverta tikėtis vien ramybės. Pravartu išlaikyti loginį mąstymą, būti atsargiems. Tai permainų metai, todėl galimi pokyčiai, nesutarimai ar net kariniai konfliktai politikoje. Žmonėms 2022- ieji palankūs gyvenimo permainoms įgyvendinti – užsiimti nauja veikla, keisti senai nusistovėjusius dalykus, net kurti šeimą.

Pagal kinų horoskopą tigro spalvos yra mėlyna, pilka, balta, oranžinė. Pasitinkant Naujuosius metus vertėtų savo aprangoje turėti bent vieną iš šių spalvą rūbų ar aksesuarų. Laimingi skaičiai kitais metais bus 1, 3 ir 4.

Tigro metai prasideda 2022 metų vasario 1 dieną ir baigiasi 2023 metų sausio 21 dieną. Metų elementas bus vanduo, tai reiškia, kad ateinantys 12 mėnesių bus santūresni. Žmonės bus mažiau kerštingi, nesiims neapgalvotų veiksmų. Tad, kitąmet netrūks energijos, entuziasmo, ir iniciatyvumo.

Norint pritraukti sėkmę Tigro metus būtina sutikti pamaloninant jų šeimininką. Tigrai mėgsta mėsą, todėl naujametinei šventei būtina patiekti jos patiekalų. Naujuosius metus reikėtų pasitikti triukšmingai ir linksmai, bet tik su artimiausiais žmonėmis. Tigrai nemėgsta svetimų ir mažai pažįstamų žmonių. Taip pat vidurnaktį fejerverkus geriausia stebėti prie medžio. Būtent tai ir yra Tigro metų elementas, atnešiantis sėkmę.

Nėra komentarų

Palikite komentarą